Şehit Sevgi Yeşilyurt Anaokulu

Vizyon: Dünyada uygulanan ve kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak; yaratıcı düşünebilen, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak, projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak…

Misyon: 48-72 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Başarılar:

Saatler: 07:00 - 12:00 12:10 - 17:10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ailemle Oynuyorum, Kültürümü Öğreniyorum Projesi

WEB - https://sehitsevgiyesilyurtao.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mahallesi Gazi Caddesi No10

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Karşıyaka Mahallesi Gazi Caddesi No10

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup Adıyaman iline 35 km uzaklıktadır.